Perkthim nga anglisht shqip online dating dating website software templates

Pas rreth dy vjetësh, ekuipazhi rigrupohet tek Arkipelagu Sabaody dhe udhëton në Ishullin e Njerëzve-peshq për të hyrë në Botën e Re.Gjatë kësaj kohe, një grup piratësh njerëz-peshq shfaqen, duke kërkuar superioritet ndaj njerëzve, dhe bëjnë një grusht shteti për të vendosur fatin e ishullit.Pasi Luffy mund Arlongun, Nami bashkohet me ekuipazhin e Luffyt dhe Marina vendos një çmim për kokën e Luffyt.Pasi mbërrijnë në Grand Line, grupi takon Nefeltari Vivin, Vivin një princeshë që do të shpëtojë vendin e saj, Mbretërinë Alabasta, nga krimi i sindikatës Baroque Works.Pas pak ata takojnë Namin e quajtura Macja hajdute , një navigatore dhe hajdute; Usopp, një snajper dhe gënjeshtar; dhe Sanjin, një kuzhinier shumë feminist; dhe luftojnë me Kllounin Buggy, Kapitenin Kuro dhe Don Krieg.Më vonë, Luffy takon Arlongun, një njeri-peshk dhe pjesëtar i mëparshëm i Piratëve të Diellit, i cili mendon se njerëzit-peshq janë superiorë ndaj njerëzve.

Ekuipazhi përgatitet për të lundruar në Botën e Re, gjysmën e dytë të Grand Line, pasi zbarkojnë në Arkipelagun Sabaody.Ato më vonë marrin me vete edhe doktorin dhe drerin verior antropomorf Tony Tony Chopper.Piratët Kapele Kashte shkojnë në Alabasta, dhe luftojnë me Baroque Works dhe drejtuesin e tyre, Crocodile.Grupi shkon në Water 7 ( Uater seven ), ku përballen me nje ndërtuesin e anijeve, Frankyn. 9, agjensia e inteligjencës së Shtetit Botëror kap Robin, dhe Piratët Kapele Kashte bashkohen me Franky-n dhe i deklarojnë luftë Shtetit Botëror, duke rezultuar në beteja me CP9.Pas betejave, ekuipazhi shpëton Robin-in dhe Franky bashohet me ekuipazhin.

Search for perkthim nga anglisht shqip online dating:

perkthim nga anglisht shqip online dating-76perkthim nga anglisht shqip online dating-58perkthim nga anglisht shqip online dating-5

Pasi mbërrijnë në Dressrosa, Luffy vendos të hyjë në një kampionat në Corrida Colliseum, ku çmimi është Fruti i Djallit i vëllait të tij Ace, Fruti Mera-Mera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “perkthim nga anglisht shqip online dating”